Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alakformálás testrészekre képes leírás - Alak-formálás.tlap.hu
részletek »

Alakformálás testrészekre - Alak-formálás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alakformalas.tlap.hu » Alakformálás testrészekre
Keresés
Találatok száma - 22 db
2 napos női kondicionáló edzésterv

2 napos női kondicionáló edzésterv

2 napos, női kondícionáló edzésterv Az alap edzésterv pár hónapos végzése után az izületek, izmok már készen állnak a komolyabb szintű terhelésre. Tehát ha komolyabb célkitűzéseink vannak, célszerű áttérni a két napos bontású edzéstervre. Adott izomcsoportra így több gyakorlatot végezhetünk, fejlődésünk gyorsabb lesz.

5 napos karizom centrikus edzésterv

5 napos karizom centrikus edzésterv

Haladó testépítőknél a genetikai adottságok már meghatározó jellegűek. Egy kezdőnél megfelelő eredmény ha a teste izmosodik, de hogy melyik izom reagál kevésbé a terhelésre, az csak haladó szinten derül ki. Figyelni kell ezekre a jelzésekre, nehogy a jól reagáló izmokat erőltessük, a gyengébben fejlődőket elhanyagoljuk, mert ha saját adottságainkat nem vesszük figyelembe, könnyen aránytalanná válhatunk. A makacs, nehezen fejlődő izmokat többet, nagyobb odafigyeléssel kell edzeni!

Ajánlatok alakformálásra Budapesten

Ajánlatok alakformálásra Budapesten

Ajándékozd meg magad Te is egy budapesti alakformálással! A Bónusz Brigád folyamatosan azon van, hogy tagjainak megszervezze a legjobb akciókat. Ennek köszönhetően a látogatók hihetetlen 50-90 százalékos bónuszokkal kérhetik az alakformálást Budapesten. Egy jó példa erre a Doctor Life nyirokmasszázs. Eme bónuszoknak a megkapásához nincs szükség másra, mint hogy egy szükséges számú embert érdekeljen az ajánlat. Ha egy budapesti alakformálásra a túl kevés befizető miatt nem jön össze a bónusz, az azt addigra befizető egyének visszakapják az összeget! Így csak jól járhatsz.

Testépítés, Body building magazin hírek
A fogyókúrán túl: miért és hogyan kezdjünk bele nőként az erősítésbe.
A fogyókúrán túl: miért és hogyan... Szerintem, ha valaki komolyabban belecsap ebbe az életmódba, előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor izmosabb akar lenni. Különösen így van ez egy-egy keményebb diéta után, amikor akarva-akaratlanul az elfogyó centik nem csak testzsírból, hanem izomból is származnak… ismerős? Gyengébbek leszünk és fáradékonyabbak, lassul az anyagcserénk és a szinten tartáshoz...
Fogyással kapcsolatos tévhitek!
Fogyással kapcsolatos tévhitek! Fogyni legtöbbször a külsőnk miatt szeretnénk – a lehető leggyorsabban és...
10 indok, hogy miért eddz!
10 indok, hogy miért eddz! A naponta végzett edzéstől erősebbnek fogod érezni magad. Valójában ténylegesen...
Alakformálás

Alakformálás

Új megoldás a gyors alakformálásra az EMS technológián alapuló XBody gép használatával! A gépnek köszönhetően a kis erősségű váltóáram megfeszíti az izmokat, ennek segítségével a felszíni és a mélyizomzatot egyaránt megmozgathatjuk, melynek következménye a gyors és hatékony zsírégetés. 2 órás edzés 20 perc alatt éhezés és az ízületek terhelése nélkül.

Alakformálás Mesterfokon

Alakformálás Mesterfokon

Hiába edzel a narancsbőrtől nem tudsz megszabadulni? Mi segítünk! Roll Slimmer mély-masszázs gépünkkel szó szerint összetörjük a zsírsejteket. Már egy 30 perces kezelés után is érezhetően simább lesz a bőröd. Ezután kiegészítheted az alakformálásod a Body Slimmer vákuumos-infrás futógéppel, vagy a 4x-es hatékonyságú Wiener aromaterápiás fáslizással. Fogyasztócentrumunkban minden eszközt megtalálsz, ami a tökéletes forma eléréséhez szükséges! Családias hangulat, professzionális szolgáltatás, exclusive környezetben.

Alakformáló Masszázs

Alakformáló Masszázs

Az alakformálásnak többféle lehetősége is van, s mint a szépség megőrzésének eme kiemelkedő területe, ez is számos összetett feladatot és ezáltal lehetőséget tár elénk. Az alakformáló masszázs a speciális területekre összpontosít, mely nem csak a testsúly csökkentésében segít, de a rugalmas és feszes bőr elnyerésében is szerepet játszik. A zsírégető és feszesítő krémeknek a bőrbe juttatásának egyik leghatékonyabb módja a masszázs, így a speciálisan erre a területre összpontosító masszázs fajtának is kiemelkedő szerepe van. Nem csupán a krémek, olajok kiválasztása a fontos tehát, hanem a kényes területeknek, mint a has, a fenék és a comb területeinek megfelelő masszázsa is lényeges a célunk elérése érdekében.

Cellulit masszázs a Demeter Masszázsnál

Cellulit masszázs a Demeter Masszázsnál

A Lepkeháló Közhasznú Egyesület várja Önt is Újpesten működő szalonjában. Cellulit masszázs szolgáltatásunkról részletes információkat találhat és javallatok, ellenjavallatok ismertetése jól áttekinthetően megtalálható oldalunkon. Igyekszünk életmód váltás béli tanácsokkal is segíteni az alakformálásra vágyó vendégeket. Kérjük, olvassa el és tájékozódjon mielőtt igénybe veszi kezelésünket! A cellulit, alakformáló masszázst Demeter Viktor látássérült gyógymasszőrünk végzi, természetesen a szükséges képesítés birtokában. Érdekesség, hogy masszőrünk is fogyókúrával próbál egyre egészségesebben élni!

Csillagfény

Csillagfény

Maradandó zsírbontás, kavitációval már az első kezelés alkalmával 2-3 cm fogyást érhetsz el! Próbáld ki tesztkezelésünk! Írány a belváros! XIII.Raoul Wallenberg u 1. 6 alkalmas bérlet vásárlás esetén 3x10 perc csokicsöves szolárimhasználat ajándékba

Csípőből, izomból

Csípőből, izomból

A nincs rá időm nem kifogás. Rengeteg otthon végezhető gyakorlat van, amely egyáltalán nem helyigényes, nincs szükség különösebb előkészületre. Hálás és nagyon boldog lesz, amikor alig két hét múlva felfigyel a változásokra. Ez adjon majd erőt ahhoz, hogy tovább csinálja! Mondjuk élete végéig. Az első gyakorlat a nagy farizmot erősíti. Térdeljünk le, és támaszkodjunk az alkarokra. A derék egy vonalban legyen a gerinccel, ne homorítsunk vagy domborítsunk. Egyik lábunkat emeljük fel, a comb vízszintes legyen a talajjal, a lábszár függőleges, és a lábfejet visszafeszítjük. Ügyeljünk arra, hogy a derék közben ne mozogjon. Ismételjük a gyakorlatot váltott lábbal. 2x10 sorozatot végezzünk mind a jobb, mind a bal lábunkkal.

Hirdetés
Fekvő infraszauna a has, fenék és comb fogyasztására!

Fekvő infraszauna a has, fenék és comb fogyasztására!

Alakformálás: Professzionális fekvő infraszauna A fekvő infraszaunában használható a has, fenék és comb erőteljes fogyasztására. ezen kívül a Callanetics (alakformáló) torna tökéletes kiegészítője lehet! A legújabb fejlesztésű - a fekvő infraszaunát így alakították ki - két félhenger forma számtalan használati módot tesz lehetővé, így a gyógyító infravörös sugarakat Ön pontosan oda tudja irányítani, ahol az leginkább szükséges. Így a különböző testrészekre (has, fenék) lerakódott zsírpárnákat, egy 3-6 hetes kúra keretében, jelentősen lecsökkenti. Használat után elteheti a készüléket a szoba sarkába, vagy egy kisebb helyiségbe.

Formáld a hasad szexisen izmosra

Formáld a hasad szexisen izmosra

Szinte minden nőnek kényes pontja a hasa. Ide rakódnak le legkönnyebben zsírpárnák, szülés után pedig különösen nehéz ezt a területet lapossá varázsolni. Ha rendszeresen megdolgoztatod hasizmaidat, sokat javíthatsz a helyzeten.

Gyakorlatok hasizomra

Gyakorlatok hasizomra

Gyakorlatok hasizomra - nézzünk ízelítőnek két gyakorlatot: Felülés ferde padon A ferde padon feküdjünk hanyatt, rögzítsük lábfejünket, kezünket tegyük tarkónk mögé, és felsőtestünket a hasizom segítségével emeljük fel, közben lélegezzünk ki. Ez az egyik leggyakrabban használt és egyben leghatásosabb hasizomgyakorlat. A gyakorlat terhelését növelhetjük a tarkóhoz tartott súlyzók segítségével. Római szék A "római szék" egy speciális, felülésre és hasprés elvégzésére kialakított pad. A padba ülve a felsőtestnek nincs támasza, valamint mindkét lábfejet be kell akasztani egy erre a célra kialakított párnázott keresztrúd alá. Így a láb rögzített helyzetbe kerül. Üljünk bele a "római székbe", a kezünket tegyük tarkónk mögé, és felsőtestünket a hasizom segítségével emeljük fel, közben lélegezzünk ki. A gyakorlat terhelését növelhetjük a tarkóhoz tartott súlyzók segítségével.

Hasizomgyakorlatok a kockás hasért?

Hasizomgyakorlatok a kockás hasért?

Egyébként a háj alatt mindenkinek 'kockás' a hasa. A rossz hír csak az, hogy a hasunkon (hölgyeknek a combon, fenéken) a 'legstabilabb' a zsírdepó, hiszen az ember életmódja, anatómiája olyan, hogy itt van a legkevésbé útban a zsír. Képzeljük el, hogy mi lenne, ha az elraktározott zsírt szervezetünk mondjuk a kézfejünkre deponálná. Ez eléggé megnehezítené életünket. A hasizmozás, főként az ész nélkül végzett felülések százai veszélyt jelenthetnek gerincünk számára is. Ha nem megfelelően - például nyújtott lábbal - végezzük a felülést, akkor gerincünk ágyéki görbülete (lordózis) túlzott lesz, és lumbális csigolyáink túlzott terhelést kapnak, hosszú távon előjöhet a lumbágó tünetegyüttese.

Hasizomgyakorlatok edzőtermen kívül

Hasizomgyakorlatok edzőtermen kívül

A hasizmok edzésére bármilyen gyakorlat megfelel. Ha gépkocsiban ülsz, vezetés közben húzd be a hasad és feszítsd meg. Fújj ki minden levegőt, és a hasadat tartsd behúzva 10-15 másodpercig. Képzeld el, hogy a köldököd a hátadhoz ér. Naponta legalább hatszor végezz 3-3 sorozatot 10-15 másodperces gyakorlatokból. Ha már jobban megy, a hasadat 30 másodpercig is behúzva tarthatod. A másik kitűnő módszer a hasizmok megfeszítése: egyszerűen feszítsd meg a hasizmaidat, és számolj 10-ig vagy 15-ig, majd lazítsd el. Ha közben előredőlsz, a gyakorlat még hatásosabb. Ezt a gyakorlatot bárhol végezheted ülő testhelyzetben.

Hasról fogyj, karra erősödj!

Hasról fogyj, karra erősödj!

Sokunkat aránytalan testalkattal áldott meg sors. Lábunk túl vékony, mellünk kicsi, popsink és csípőnk inkább nagy, hasunk miatt pedig sokszor várandósnak néznek minket. Mit tehetünk ez ellen? Személyi edzőnk tippjei segíthetnek!

InnoShine szalon Budapest (II. kerület)

InnoShine szalon Budapest (II. kerület)

Az első Inno Shape Beauty pont Magyarországon. Szalonunkban a legkorszerűbb technológiát vonultatjuk fel, hogy tartós eredményeket érhessünk el a szépség megőrzése terén. Az arcfiatalítás és a ránctalanítás során különleges mezoterápia segítségével hidratáljuk a bőrt. A narancsbőr ellen is fellépünk: az LPG kezelés helyreállítja a szövetek anyagcseréjét. A hatékony fogyás eredményességéhez a kavitációs zsírbontás technikáit alkalmazzuk. Mindezt megnyugtató és elegáns környezetben tesszük. Várjuk szeretettel!

Jóga óráinkon tehetsz az alakodért is!

Jóga óráinkon tehetsz az alakodért is!

Kiegyensúlyozottabb élet, hajlékonyabb test, nagyobb teherbírás - gyere el jóga tanfolyamainkra és változtass velünk! Ismerkedj meg a hatha jóga eszközeivel, válj tudatosabbá, erősebbé, optimistábbá oktatóink segítségével! Mini jóga tanfolyamaink során új technikákat is elsajátíthatsz, miközben együtt pihenhetsz, frissülhet fel, és teljesítheti ki az élet másokkal. Jöjjön el hozzánk és tegyen az egészségéért, a boldogságáért és kellemes környezetben. Oktatói és OKJ-s tanfolyamok is! Ha szeretnél kiegyensúlyozottabb és egészségesebb lenni, válaszd jóga tanfolyamainkat! Ismerkedj a Hatha jóga módszereivel, lazulj el, töltődj fel barátságos környezetben. Tanulj profi oktatóinktól, érezd magad magabiztosabbnak! Stresszes életmódot élsz? Szeretnéd jobban érezni magad? Gyere hozzánk!

Tuti menü