Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alakformálás testrészekre képes leírás: Löttyedt - Ultrahangos [2. oldal]
részletek »

Alakformálás testrészekre: Löttyedt - Ultrahangos [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: alakformalas.tlap.hu » Alakformálás testrészekre
Keresés
Találatok száma - 22 db
Löttyedt a feneked?

Löttyedt a feneked?

Többé nem kell szégyenkezned, az biztos! Ha kitartóan követed edzéstervünket, feneked feszes, kemény, formás és gömbölyű lesz! Amikor fenékformáló gyakorlatokat végzel, két fő izmot hozol mozgásba. Egyrészt a nagy farizmot, ami a combot hátrafelé húzza, és kifelé forgatja, lépcsőn járáskor a csípőízületet feszíti, valamint fontos szerepet játszik az egyenes járásban és az egyensúly fenntartásában. Másrészt a középső farizmot, ami összehúzódásával a combot távolítja, elülső fele befelé, hátsó fele kifelé forgatja a combot, a járás során pedig a munkája összhangban van a nagy farizoméval.

Mellizom gyakorlatok

Mellizom gyakorlatok

Mellizom gyakorlatok. A következő gyakorlatsor célja a mell feszesítése, illetve feszességének megőrzése. A szép dekoltázs nagyon dekoratívan mutat egy nőn, de ehhez olykor tenni is kell érte. Érdemes dekoltázs krémekkel ápolni ezt a területet, hogy a bőr öregedését késleltessük és végezzünk tornagyakorlatokat a fitten tartásáért.

Mellplasztika, zsírleszívás

Mellplasztika, zsírleszívás

Az életmód átalakulása, a különböző egészségkárosító hatások és persze a társadalmi változások mind hozzájárultak ahhoz, hogy társadalmunkban egyre növekvő számot mutat az elhízás problémája. A legújabb felmérések szerint Magyarország társadalmának testtömeg-indexe 25,9, vagyis ez azt jelenti, hogy társadalmunk túlsúlyos. Sokszor előfordul, hogy valaki lelki okok miatt, míg mások testi hiányosságaik miatt folyamodnak mellműtéthez. A mai világban egyre korszerűbb technikával segítenek a szakemberek. Mell plasztikai beavatkozások, plasztikai műtétek árakkal. Plasztikai sebészetek Magyarországon, leírásokkal, konkrét árakkal.

Testépítés, Body building magazin hírek
100 ismétléses edzés: A fájdalom új dimenziója
100 ismétléses edzés: A fájdalom új... Régen nagy népszerűségnek örvendett a híres 20 ismétléses guggolásos technika, amit évtizedeken keresztül használtak nagy sikerrel. Valószínűleg erre most sokan csak legyintenek, hogy már megint valami nevetséges, figyelemhajhász hóbort, amivel azt érheted csak el, hogy mindenki hülyének nézzen a teremben. De hidd el, nem az. Igazából egy olyan brutális módszer,...
Elég okosan edzel?
Elég okosan edzel? Eddz tudatosabban, tervezetten a céljaid érdekében! Amennyiben még nem fedezted...
Teljes test edzés
Teljes test edzés Nem csak kezdőknek valók a teljes testes rutinok Bár a legtöbben kétséget...
Topshop - Relax and Tone masszírozó

Topshop - Relax and Tone masszírozó

Formálja át testét a Relax and Tone masszírozóval! Mindenkinek van olyan testrésze, amin változtatni szeretne! Most a Relax and Tone masszírozóval megteheti! Könnyen kezelhető és biztonságos, enyhíti a hát- és nyakfájást, serkenti a vérkeringést valamint eltávolítja az elhalt hámsejteket! Látogasson el oldalunkra további információkért.

Ultrahangos zsírbontás

Ultrahangos zsírbontás

Egyedülálló, kombinált fogyasztás a maximális eredményért, csak nálunk: kavitációs ultrahang, rádiófrekvencia és vákuumkezelés! Kavitáció: vaskosabb zsírpárnák hatékony eltüntetése. Rádiófrekvencia: cellulit, striák, megereszkedett bőr, ráncok kezelése, alakformálás, zsírbontás kisebb zsírpárnák esetén. Vákuum terápia: nyirokmasszázs a zsírbontás hatékonyságának, a vérellátás fokozásának céljából

Tuti menü