Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Callanetics, pilates, jóga képes leírás - Alak-formálás.tlap.hu
részletek »

Callanetics, pilates, jóga - Alak-formálás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alakformalas.tlap.hu » Callanetics, pilates, jóga
Keresés
Találatok száma - 18 db
A Callaneticsről

A Callaneticsről

A Callanetics tartás és alakjavító torna, egészségügyi hatása miatt igen népszerű amerikai módszer. Callan Pinkney módszere olyan gyakorlatsor, amely a mélyen fekvő izmokat dolgoztatja. A gyakorlatok rugalmassá teszik a test izmait, amelyek finoman rajzoltak, kontúrosak lesznek. A felsőtest izomzatát erősítő gyakorlatok javítják a testtartást, nagymértékben enyhítik a hátfájást. feszesebbé teszi a hasat, a combot emeli a feneket, formálja a csípőt erősíti a kar-, mellizmokat a felsőtest izmainak erősítésével enyhíti a derék- és hátfájást szép tartást eredményez. A medencefenék izmainak aktivizálásával, fokozódik a mélyizmok munkájának hatékonysága, csökkentve ezzel az inkontinenciát és egyéb egészségügyi problémákat. Az egyéni tempó, a kis mozdulatok segítik a folyamatos izommunkát, igy az eredmény rövid idő alatt szembetűnő lesz. A halk zene az ellazulást, a koncentrációt szolgálja.

Ágipilates

Ágipilates

Az aerobic és step órákat nem tudod, vagy nem is akarod végigugrálni (a bonyolult koreográfiával amúgy is ki lehetne kergetni a világból!), az alakformáló órák 120. lábemelés utáni unalma pedig minden, csak nem motiváló számodra? Valami másra vágynál! Talán Magad sem tudod, mire... Olyan mozgásra, amely nem szenvedés, hanem öröm forrása - és nemcsak akkor, mikor végre abbahagyod, hanem edzés közben is! Ami jólesően felfrissít, kikapcsolja tested-lelked és edzés végére még a problémáid is más dimenzióba kerülnek! Kétled, hogy létezik ilyen egyáltalán? Pedig igen! Most már nagyon szeretnéd tudni, miről is beszélek én itt?

Alakformáló power jóga

Alakformáló power jóga

A jóga testhelyzetek összekapcsolva követik egymást folyamatos gyakorlatsort alkotva. Dinamikáját a légzés üteme adja. Mindez erőteljes izzadáshoz vezet, ezáltal fokozódik a méregtelenítés. Az intenzív mozgás hatására nő testünk zsírfelhasználásának nagysága. Erőteljes, mégis biztonságos testmozgást nyújt, védi a gerincet, megelőzi a sportártalmakat. Célja az egészség elérése és megőrzése. Testünk minden izomcsoportját átmozgatja a felületes izmoktól egészen a mélyizmokig Statikus és dinamikus elemek váltakozásával, erősítő, nyújtó és lazító gyakorlatokkal teljes és összetett edzést nyújt. Fejlődik az állóképességünk, erősebbek és rugalmasabbak leszünk. Rendszeres gyakorlásával egészséges és esztétikus külsőt érhetünk el, miközben megtanuljuk a helyes tartást, helyes légzést, mely az egész szervezetünkre és lelkünkre is jótékony hatással van.

Testépítés, Body building magazin hírek
A fogyókúrán túl: miért és hogyan kezdjünk bele nőként az erősítésbe.
A fogyókúrán túl: miért és hogyan... Szerintem, ha valaki komolyabban belecsap ebbe az életmódba, előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor izmosabb akar lenni. Különösen így van ez egy-egy keményebb diéta után, amikor akarva-akaratlanul az elfogyó centik nem csak testzsírból, hanem izomból is származnak… ismerős? Gyengébbek leszünk és fáradékonyabbak, lassul az anyagcserénk és a szinten tartáshoz...
Fogyással kapcsolatos tévhitek!
Fogyással kapcsolatos tévhitek! Fogyni legtöbbször a külsőnk miatt szeretnénk – a lehető leggyorsabban és...
10 indok, hogy miért eddz!
10 indok, hogy miért eddz! A naponta végzett edzéstől erősebbnek fogod érezni magad. Valójában ténylegesen...
Atelier Pilates Egészségmuhely

Atelier Pilates Egészségmuhely

Az Atelier Pilates Egészségműhely Budapesten, Óbuda szívében, a Kolosy tértől 2 percre várja önt. A Pilates edzésmódszer a folyamatos koncentrációnak köszönhetően megtanít a tudatos légzésre és mozgáskoordinációra. Torna közben a test központja, tehát a hasizmok és a gerincágyéki mély hátizmok 50-70%-os megfeszített állapotban vannak, ezáltal a törzs egésze, és főleg a gerincoszlop erősödik. A rendszeres pilates órák hatására nő a fehér izomrostok száma, és ezzel gyorsul az anyagcsere is. Az eredmény pedig szálkás, karcsú test, amely akár már 3 hónap múltán is megmutatkozik. Óráinkon különös figyelmet fordítunk arra, hogy ön korának, fizikai erőnlétének, múltbéli sérüléseinek és életmódjából adódó egyéni sajátosságainak megfelelően sportoljon és érjen el eredményeket.

Aum Jóga Magazin

Aum Jóga Magazin

Az AUM Jóga Magazin létrejöttének célja sokrétű magyar nyelvű olvasnivalóval ellátni a jógázókat. Gazdag képes és szöveges tartalommal szeretnénk segíteni a tájékozódást egy egészségesebb életmód felé. Magazinunkban megtalálhatóak mind a kezdők számára hasznos tanácsokat tartalmazó írások, mind pedig a mélyebb tudással rendelkező gyakorlóknak szánt cikkek. A jógatanárok érdeklődésére számot tartó 'Tanítás' rovatunkban az oktatói szakma kérdéseivel foglalkozunk.

AUM Jóga Stúdiók

AUM Jóga Stúdiók

Jóga foglalkozásokat tartunk az Iyengar metódus, a Himalájai Tradíció és a Sivananda rendszer tanításai szerint. Az órákhoz folyamatosan lehet csatlakozni. Jóga foglalkozásokat tartunk az Iyengar metódus, a Himalájai Tradíció és a Sivananda rendszer tanításai szerint. Az órákhoz folyamatosan lehet csatlakozni.

Callanetics torna

Callanetics torna

Callanetics női torna, oktatóképzés, jógaoktatói tanfolyam, fitality életmód program, helyes táplálkozás az egészségünkért! Callanetics® a testet teljesen átformáló, alak-, és testtartást javító torna, mely segíti visszanyerni alakját és formáját! Több cm-es változás, kerület csökkenés várható egy hónapon belül a kényes pontokon. feszesebbé teszi a hasizmokat karcsúsítja a csípőt, a derekat megemeli, és feszesebbé teszi a feneket karcsúsítja a comb belső oldalát javítja a lábformát megerősíti a felkar izmait és csökkenti kerületét megnyújtja a nyakat és formálja az állat javítja, formálja az alakot javítja a mozgásképességet normalizálja, ill. visszahozza a kimaradozó, ill. elmaradt mensest javítja a közérzetet jobb lesz a testtartása

Cross Body Pilates Központ Budán

Cross Body Pilates Központ Budán

Budai, jól felszerelt stúdiónk a pilates legkülönfélébb változatait kínálja. Szakképzett edzőink a klasszikus talaj pilatestől, a Magyarországon egyedülálló Orbit eszközös óráig minden megtalálható. A pilates zsírégető cardio változata, vagy a balettel, jógával kombinált óraformáknak köszönhetően garantáltan mindenki megtalálja a kedvére való edzésformát. Az óraformák vegyítésével mindig új izomcsoportokat tudunk megdolgozni, így folyamatos fejlődést biztosítunk az izomzatnak.

Debreceni Jógaegyesület

Debreceni Jógaegyesület

A Debreceni Jógaegyesület jógaóráin a nyújtógyakorlatok segítségével megmozgatjuk az egész testet, a letapadt izmokat. Felszabadítjuk a gerincünket, javítjuk az izomzatunkat. A rendszeres, napi jógagyakorlatok elvégzése segít a súlycsökkenésben, és hogy elérd a kívánt alakod. A jógát soha nem lehet későn elkezdeni. A jóga több, mint egyszerű testmozgás, a meditációs és légzőgykorlatok segítségével egy komplex rendszerré áll össze. Az órákon feltöltődsz energiával, és pozitív gondolatokkal. Otthon is elvégezheted a gyakorlatokat és még ami a legjobb, hogy nem egy drága sport nem kellenek hozzá méregdrága felszerelések. A jógázás mellett ha az étkezési szabályokat is betartod az garantált súlyvesztéssel és csodás alakkal jár majd.

Hirdetés
Diószegi Ádám - Jógaoktató

Diószegi Ádám - Jógaoktató

Diószegi Ádám jógaoktató, rekreációs sportoktató weboldala, melyen információt találhatsz az aktuális hatha jóga, Gerincjóga és meditációs órákról, valamint a jógastúdiókról. Továbbá filozófiai írásokat is olvashatsz az advaita védánta szemléletről. Advaita mesterek szatszangjainak fordításai is megtalálhatók az oldalon.

Egészséges egyensúly: a jóga

Egészséges egyensúly: a jóga

Fitness, konditerem, futás, úszás; nem mindenki szereti az aktív sportokat. Rohanó életünkben szükséges egy kevés időt szánni magunkra, a teljes nyugalomra. Ebben nyújt segítséget a jóga, amely mindennapi életünk során segítséget nyújt test és lélek harmóniájának megteremtésében. Az utóbbi időben Európa is újra felfedezte a jóga csodálatos világát. Egyre több könyv jelenik meg e csodálatos, könnyed mozgáskultúráról, amely minden életkorban és helyzetben segítséget nyújt a test fittségének, a lélek harmóniájának megőrzésében. Segítséget nyújt a kismamáknak a várandósság alatt adódó problémák elkerülésében s a szülést követően is megoldást nyújt a már kialakult problémákra. Összes izmunkat megmozgatja anélkül, hogy fárasztó gyakorlatokat végeznénk, vagy megterhelnénk szervezetünket. A jóga Nehéz lenne néhány szóban meghatározni, mit is jelent maga a jóga. Nem egyfajta testedzés, de nem is kizárólag a lélek fejlődését szolgálja. A jóga ősi indiai vallásfilozófia. Tanítása szerint mindenki eljuthat Istenhez, s megvalósíthatja önmagát. A jóga az ehhez vezető utat mutatja meg. Az összes vallás pozitív nézetét magában foglalja; az erőszakmentességet, jóságot, odaadást és mások szeretetét tanítja. Évezredekkel ezelőtt az ősi Ázsiában alakult ki, s mindmáig számtalan embernek nyújt segítséget.

Életed minőségének javítása jógával

Életed minőségének javítása jógával

J´ga otthon, Otthon v´gezhető j´ga gyakorlatok, A j´ga lehetőv´ teszi, hogy r´tal´lj val´di ¨nmagadra, belső ´rt´keidre, j´ga gyakorlatokkal felszabad´tod a szunnyad´ ´letenergi´t, megnő a kreativit´sod, nagyobb lesz a nyugalmad, rugalmasabb leszel

Gerincjóga

Gerincjóga

Ha már eleged van a hátfájós és derékfájós irodában töltött hosszú napokból, próbáld ki a gerincjógát, ahol az egészséges, de ritkán mozgatott gerinc négy szakaszát dolgoztatjuk a jóga gyakorlatok segítségével, mindenkinek a személyes korlátai között. A gerincjóga hatása néhány alkalom után érezhető. A gerinc melletti izmok ismét életre kelnek a jóga gyakorlatok által, testtartásod egyenesebb, fájdalommentes, elegáns lesz a hétköznapokban is, kibővül a testrészek mozgástartománya, ezen kívül a jóga gyakorlatok vitalizálnak, javítják az emésztést, és a belső szervek működését is. Az AnnaPurna Jógastúdióban délelőtt, délután és este is tartunk jógaórákat. Gyere el, próbáld ki, hogy ismét élvezettel tudj napi teendőidre koncentrálni!

Gyakorikérdések - jóga

Gyakorikérdések - jóga

A jóga jó fogyás alakformálás szempontjából, vagy az ilyenfajta testmozgások? - Válaszok a kérdésre. Kipróbáltam a jógát,mert kíváncsi voltam. Érdekes mozgásforma,sok benne a nyújtás. Ez inkább ilyen lazító,meditáló típusú mozghás,szerintem nem annyira jó,ha fogyni akarsz. Ahhoz olyan mozgás kell,ami megemeli a pulzusszámot,ez pedig nem annyira ilyen. Szerintem nagyon jó a hastánc,van többféle dvd hozzá és nem unalmas. ...

Jóga a mindennapi életben

Jóga a mindennapi életben

A Jóga a Mindennapi Életben holisztikus rendszere, amely a modern ember igényeihez idomul, fizikai, mentális, szociális és lelki/spirituális egészséghez segít minden gyakorlónak. Megalkotója és vezetője az ismert indiai jógi Paramhans Swami Maheshwarananda. A holistic system of Yoga in Daily Life, adopted to suit the modern man, offers physical, mental, social and spiritual health to everyone. Founded and led by known Indian yogi Paramhans Swami Maheshwarananda.

Pilates Kuckó XIII.

Pilates Kuckó XIII.

Fáj a hátad, derekad? Féloldalas a testtartásod? Hiányzik a sport, de fájnak az ízületeid? Viszolyogsz edzőterembe járni vagy ugrabugrálni a step padon? Vagy egyszerűen csak feszült vagy, megviselnek a hétköznapok? Ugye, milyen jó lenne, ha az ülőmunka során elgyengült izmok helyett szép, hosszú, szálkás izomzatot sikerülne magadra ?varázsolni?? Ha nyugdíjas éveidben is mozgékony maradnál miközben az unokák után rohangálsz? A pilates megunhatatlan, mert a pilates eszközökkel garantált a változatos pilates óra. A Pilates Kuckó egy olyan pilates stúdió, ahol a pilates oktató odafigyel egyéni igényeidre. A fitnesz termi tömeg helyett a kiscsoportos órákon személyre szóló figyelmet tudunk adni vendégeinknek. A pilates kezdőknek ajánljuk egyéni óráinkat, ahol a pilates oktató maximálisan csak rád figyel, így könnyebben sajátítod el a pilates alapelveit. ÚJ! Kismama jóga és Kismama pilates óra és TRX edzés Pilates Budapest 13. kerület

Pilates torna

Pilates torna

A Pilates torna segít az ideális testsúly elérésében. Javítja a testtartást és hajlékonyságot, rugalmas gerincet biztosít Mindannyian arról álmodunk, hogy csinosak, karcsúak legyünk, "jól nézzünk ki". A jó alak elérését sulykolják belénk a reklámok is, hiszen a hirdetésekben minden sikeres nő és férfi karcsú. Így vált a fogyókúrázás manapság teljesen elterjedt, mindennapos dologgá. Van aki egyoldalúan táplálkozik, mások böjtölnek és sokan edzőtermekben akarják leadni a fölös kilókat. Ám a fogyókúrázás szenvedéllyé is válhat. Súlyosabb eset, amikor valaki gyakran váltogatja a normális és fogyókúrás táplálkozást. Ilyenkor jönnek a táplálkozási zavarok, és ilyenkor jelentkezik a jo-jo effektus. Vagyis amit leadtunk a súlyunkból, az bizony hamar visszajön és kezdhetünk mindent elölről. Egyetlen diéta sem lehet elég hatékony mozgás nélkül. A rendszeres testmozgás során megszabadulunk felesleges zsírpárnáinktól, edződnek izmaink, valamint javul szívünk és keringési rendszerünk állóképessége. Sőt! Hosszútávon akkor érhetünk el jó eredményt, ha sikerül megtalálnunk az egyensúlyt: a mozgás és a táplálkozás harmóniáját.

Tuti menü