Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alak-formálás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Alak-formálás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: alakformalas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 233 db
 Alakinfo.hu

Alakinfo.hu

Az alakinfo.hu orvos munkatársai ultrahangos műszerrel 5 perc alatt megmérik, hogy működik-e a diétád vagy az edzésed. Max az igazság fáj benne. Az ALAKINFÓ pontos infót ad a tested zsír- és izomszöveteiről. Egészen pontos, ultrahangos mérést kínálunk az izom- és zsírszöveteidhez. A módszer csak néhány perces vizsgálattal jár, nem kellemetlen, nem egészségügyi diagnosztika, de orvosok végzik és megbízható kiértékeléssel együtt kapod kézhez az eredményét. Tudni fogod, hogy tested mely részein mennyi az izom és zsír mennyisége, tehát hol érdemes fogynod és hol kell híznod, vagy izmosodnod.

2 napos női kondicionáló edzésterv

2 napos női kondicionáló edzésterv

2 napos, női kondícionáló edzésterv Az alap edzésterv pár hónapos végzése után az izületek, izmok már készen állnak a komolyabb szintű terhelésre. Tehát ha komolyabb célkitűzéseink vannak, célszerű áttérni a két napos bontású edzéstervre. Adott izomcsoportra így több gyakorlatot végezhetünk, fejlődésünk gyorsabb lesz.

5 napos karizom centrikus edzésterv

5 napos karizom centrikus edzésterv

Haladó testépítőknél a genetikai adottságok már meghatározó jellegűek. Egy kezdőnél megfelelő eredmény ha a teste izmosodik, de hogy melyik izom reagál kevésbé a terhelésre, az csak haladó szinten derül ki. Figyelni kell ezekre a jelzésekre, nehogy a jól reagáló izmokat erőltessük, a gyengébben fejlődőket elhanyagoljuk, mert ha saját adottságainkat nem vesszük figyelembe, könnyen aránytalanná válhatunk. A makacs, nehezen fejlődő izmokat többet, nagyobb odafigyeléssel kell edzeni!

Testépítés, Body building magazin hírek
Mit tanított nekem az edzőterem? Merengés a múltról.
Mit tanított nekem az edzőterem?... Edzőtermi kalandom kezdeti perceiben felvilágosítottak róla, hogy van öltöző és általában nem szokás a római padok mellett átöltözni. Rögtön azt követően, hogy felfedeztem azt a helyet, ahol illik sportfelszerelést magadra aggatni, szembesültem egy másik ténnyel. A "nagy öregek" nem kimondottan szégyenlősek és szívesen mesélnek a testépítés aranykoráról, akkor...
Éhezés nélküli súlyvesztéshez. Személyi edző tanácsai.
Éhezés nélküli súlyvesztéshez.... Semmi kalóriaszámolás, semmi diéta. Ezeknél sokkal egyszerűbb tanácsaink vannak!...
Miért híznak meg másképp a nők és a férfiak?
Miért híznak meg másképp a nők és a... Látott már kövér, vagy éppen elhízásnak induló embert? Most tényleg nem arra...
90 napos diéta

90 napos diéta

Leírások a 90 napos diétáról, Mozgásformák, sport... Sok cikk a 90 napos diétáról, receptek, stb. A 90 napos diétáról általában egy egy oldalas leírás kerül a kezünkbe. A kezdetek már nehezen indulnak, hiszen nehéz bizonyos ételekről eldönteni, melyik napra passzolnak és a java még csak ezután következik, szinte minden napra jut egy kérdés. Ebben próbálunk segítséget nyújtani cikksorozatunkkal.

90 napos diéta részletesen

90 napos diéta részletesen

Hazánkban rendkívül népszerű a sokak szerint amerikai sportorvosok által kidolgozott 90 napos diéta. Ez a diéta a különböző tápanyagtípusok szétválasztására épül. A diéta alatt a protein-, keményítő-, szénhidrát- és gyümölcsnapok váltakoznak egymás után, mely napok sorrendjét nem szabad megváltoztatni.

A Callaneticsről

A Callaneticsről

A Callanetics tartás és alakjavító torna, egészségügyi hatása miatt igen népszerű amerikai módszer. Callan Pinkney módszere olyan gyakorlatsor, amely a mélyen fekvő izmokat dolgoztatja. A gyakorlatok rugalmassá teszik a test izmait, amelyek finoman rajzoltak, kontúrosak lesznek. A felsőtest izomzatát erősítő gyakorlatok javítják a testtartást, nagymértékben enyhítik a hátfájást. feszesebbé teszi a hasat, a combot emeli a feneket, formálja a csípőt erősíti a kar-, mellizmokat a felsőtest izmainak erősítésével enyhíti a derék- és hátfájást szép tartást eredményez. A medencefenék izmainak aktivizálásával, fokozódik a mélyizmok munkájának hatékonysága, csökkentve ezzel az inkontinenciát és egyéb egészségügyi problémákat. Az egyéni tempó, a kis mozdulatok segítik a folyamatos izommunkát, igy az eredmény rövid idő alatt szembetűnő lesz. A halk zene az ellazulást, a koncentrációt szolgálja.

A halfogyasztás előnyös hatásai

A halfogyasztás előnyös hatásai

A rendszeres halfogyasztásnak főleg a tengerparti országok táplálkozásában van kiemelkedő szerepe. A világ átlagos halfogyasztása körülbelül 13 kg/fő/év, Európában pedig megközelítőleg 22 kg/fő/év. A magyarországi fogyasztás messze elmarad a kívánt mennyiségtől: az évente egy főre jutó átlagfogyasztás 2,5-2,8 kg, mely területenként, megyénként változik, így például Baján kiemelkedően magas, közel 39 kg/év. Az egészséges táplálkozást követők közül sem eszik mindenki rendszeresen halat, inkább az a jellemző, hogy a halételek csak az ünnepek alkalmával kerülnek az asztalra. A halak tápanyag-összetételét befolyásolhatja a hal kora, tápláléka és az, hogy milyen környezetben él, illetve hol tenyésztik.

A hormonok és a súlyzós edzés

A hormonok és a súlyzós edzés

A testépítősport, ezen belül is a táplálékkiegészítés és a gyógyszeres kiegészítés a legmodernebb tudományos kutatási eredmények mellett, az ún. anekdotikus megfigyelések egész sorára is támaszkodik. Sok esetben megelőzve a kutatásokat, vagy előre jelezve új, rövidesen felemelkedő trendeket új kutatási területeken. Közismert a testépítők számára, hogy edzés után ún. inzulincsúcsot szükséges elérni, az optimálisnak tartott fejlődés érdekében. Ezzel a stratégiával javítják a regenerálódást, növelik a fehérjeszintézist és az izomszövetet növekedésre késztetik. Az inzulincsúcs elérésének legelterjedtebb módja az egyszerű szénhidrát fogyasztása, mely különleges körülmények között rendkívüli sikerrel jár.

A kardió, vagyis aerob edzés

A kardió, vagyis aerob edzés

A kardio-, vagy más néven aerob edzés általában olyan mozgásformát takar, amely a testet összetett módon megmozgató, magas pulzusszámon hosszú ideig végzett gyakorlatokból áll. Miért jó ez? Az erősítő és a nyújtó edzéshez hasonlóan a kardioedzés is igen fontos szerepet játszik az egészség és az edzettség elérésében. Hiába tudják sokan, hogy segítségével kiválóan karbantartható a testsúly, az elhízottak száma mégis világszerte folyamatosan nő. Vannak természetesen olyan helyzetek, amikor - kiváltképp, ha intenzív - nem alkalmazható. Azok, akiknél fennáll bizonyos betegségek kialakulásának kockázata, vagy akiknél ilyen betegségeket korábban diagnosztizáltak, mindenképpen kérjenek orvosi véleményt az edzés megkezdése előtt.

Hirdetés
A leghatékonyabb fogyasztó krémek egy helyen

A leghatékonyabb fogyasztó krémek egy helyen

Különböző hatóanyagú fogyasztó és alakformáló krém és olaj közül választhat a hozzánk látogató vásárló. A csípős paprika krém és olajtól a fahéj alapú készítményekig, vagy a bőr felületi képét rendkívül jól javító kávé-csokoládés krémekig mindenki megtalálja a neki legjobb krémet. A magas szakmai tapasztalattal rendelkező masszőr kollégáink minden kedves érdeklődő kérdéseire készséggel válaszolnak, így profi szakmai segítséget is kapnak vásárlóink, hogy a krémeket minél hatékonyabban tudják használni, és tartós, gyors fogyást érjenek el.

A Lélek Illata, 11. ker.

A Lélek Illata, 11. ker.

A cellulit, a méregtelenítés és a felesleges kilók elkerülése érdekében indított programomnak minden esetben ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás, egy testreszabott program kialakítása az első lépése, mely többféle módszert tartalmaz. Szeretettel várlak stúdiómban a 11. kerületben.

A szauna hatása: fogyás és alakformálás

A szauna hatása: fogyás és alakformálás

A szauna használatának egyik legfontosabb hatása az alakformálásban mutatkozik meg. A testet érő intenzív hő felgyorsítja az anyagcserét, így egy 20 perces használat után akár 200-400 kalóriát is elégethetünk. Főleg a makacsabb helyeken lévő zsírpárnák megszüntetésében nyújthat segítséget a szauna. Látogasson el oldalunkra és kérjen árajánlatot több hazai cégtől szauna építéséhez. Meglátja, a szauna segítségével több kilót is lefogyhat, miközben kellemesen relaxálhat.

A természetes életmód ételei

A természetes életmód ételei

A természetes életmód ételei I. - A táplálkozásról - Életmód - Kalória vagy energia? A társadalmilag kialakult szemléletmódban alapvető hiba, hogy a hőenergiát, a kalóriát tekintik alapnak... A táplálékok energiája csak akkor mérhető kalóriában, ha át is alakult hővé. Ez a felfogás nem teszi lehetővé az energetikai szemlélet megvalósulását, mert nem tesz különbséget az egyes élelmiszerek tényleges energiáját illetően. A szervezet ugyanis csak annyi hőt fejleszt, amennyire a tevékenységéhez szüksége van, s ezt is abból, ami a rendelkezésére áll. A bonyolult átalakítási folyamatot itt mellőzve, megállapíthatjuk, hogy a szükségleten felüli fehérjefogyasztás (akár állati, akár növényi) a vér és a vizelet savasodásával jár együtt, vagyis az egész szervezet savanyúvá válik. A bőséges fehérjetáplálkozás (mely korunk jellemzője) a vérben a karbamid, a húgysavak és a kreatinin mennyiségét emeli, s ha ez rendszeressé válik (a naponta. fogyasztott többletfehérjék, hús, sajt, tojás stb. miatt, megzavarja a vese és a máj méregtelenítő funkcióit, az egész vértisztító mechanizmust. Végső soron ez a központi idegrendszer zavarait fogja előidézni. A klinikai esetek sora bizonyítja, hogy ezek a bomlástermékek az agyvízben igen jól kimutathatók.

A vércsoportdiéta!

A vércsoportdiéta!

Hivatásunknak érezzük, hogy megismertessük minden emberrel a táplálékkiegészítők fontosságát, mert a mai élelmiszerek tápanyag és vitamintartalma sajnos nem fedezi a szervezet szükségleteit. Ne feledd: Ép testben ép lélek!

Aerobik mozgásklub

Aerobik mozgásklub

Mozgás szerelmesei ! Itt a helyetek ! Step - aerobik lábakat fel! A step-aerobic a hagyományos aerobic továbbfejlesztett változata, amely már jó néhány éve hazánkban is az egyik legkedveltebb edzésforma. Nagy népszerűségét a lépcsőn végzett gyakorlatokkal elért intenzív kalória felhasználásnak és zsírégetésnek köszönheti. Aki szívesen és viszonylag gyorsan szabadulna meg a nem kívánt plussz kilóktól, úgy, hogy közben a lába és a farizma is erősödik, formálódik, annak mindenképpen ki kell próbálnia legalább egyszer ezt az edzésmódot, mely nemcsak hatékony, de a zenének hála még élvezetes is az együtt szenvedés Az edzés menete A step-aerobik edzés alapja, az egyszerű alap mozgásanyag, azaz a fel és lelépések sorozatos ismétlése a lépcsőn, melyből a nevét is kapta . Mindezt a zene ütemére különböző koreográfiákkal kiegészítve tesszük. Az edzés menete és nehézsége nagyban függ a választott koreográfiától, a lépéskombinációk összetételének nehézségétől és a zene tempójától is. Megkülönböztetünk kezdő, középhaladó és haladó csoportot. Utóbbi óra már jóval nagyobb mozgáskoordinációt igényel, mint az előző szinteknél. Nagyon fontos tehát, hogy mindenképpen aktuális edzettségi állapotunknak megfelelő csoportot válasszunk.

Aerobik Szolnok

Aerobik Szolnok

Üdvözöllek! Fekete Brigitta, rekreációs sportoktató vagyok. Köszönöm, hogy ellátogattál oldalamra. A sport több éve életem szerves és egyik legfontosabb része. Nyolc éves koromban kezdtem el foglalkozni, a még mai napig nagy szenvedélyemmel, a kötélugrással. Ez a Magyarországon új, még nem igazán ismert sportág volt az, ami megmutatta számomra, hogy mennyi pluszt adhat az ember életében a sport. Azóta is ezen az úton haladok. A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán (TF) végeztem rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon. Tanulmányaimat jelen pillanatban is folytatom, levelezős, negyedéves hallgatója vagyok az egyetemnek sportrekreáció-turizmus szakirányán.

Aerobik, step és a többiek

Aerobik, step és a többiek

Az aerobik és annak továbbfejlesztett változatai mind erősítenek, izomfejlesztő hatásuk vitathatatlan, és az állóképességet is javítják. Emellett természetesen fontos még, hogy rendszeres edzéssel a felesleges zsírpárnákat is végleg fel lehet

Tuti menü