Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alak-formálás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Mellplasztika - Peyer [10. oldal]
részletek »

Alak-formálás képes leírás: Mellplasztika - Peyer [10. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: alakformalas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 213 db
Mellplasztika Portál

Mellplasztika Portál

Célunk hogy mellplasztikával kapcsolatos cikket, híreket gyűjtsünk össze oldalunkon, ezzel lehetőséget teremtsünk Neked, hogy minél többet tudjál meg a mellplasztikával kapcsolatban. A női mell a szexualitás és a nőiesség talán legfontosabb szimbóluma, természetes, hogy minden hölgy esztétikus, szép dekoltázsra vágyik. Az idő múlása és a genetika sajnos ez ellen dolgozik. A szép test hiánya azonban lelki zavarokat is okozhat, ami önbizalomvesztéshez is vezethet. A szükséges korrekcióra ad lehetőséget az implantátummal történő mellnagyobbítás.

Mellplasztika, zsírleszívás

Mellplasztika, zsírleszívás

Az életmód átalakulása, a különböző egészségkárosító hatások és persze a társadalmi változások mind hozzájárultak ahhoz, hogy társadalmunkban egyre növekvő számot mutat az elhízás problémája. A legújabb felmérések szerint Magyarország társadalmának testtömeg-indexe 25,9, vagyis ez azt jelenti, hogy társadalmunk túlsúlyos. Sokszor előfordul, hogy valaki lelki okok miatt, míg mások testi hiányosságaik miatt folyamodnak mellműtéthez. A mai világban egyre korszerűbb technikával segítenek a szakemberek. Mell plasztikai beavatkozások, plasztikai műtétek árakkal. Plasztikai sebészetek Magyarországon, leírásokkal, konkrét árakkal.

Méregtelenítés,fogyókúra

Méregtelenítés,fogyókúra

A Neera méregtelenítés hatékony segítség a fogyáshoz, ha meg akar szabadulni a felesleges zsíroktól.Bár a Neera kúra nem fogyókúra, a méregtelenítés és a szervezet egészleges megtisztulása a méreganyagoktól ésa fölös zsíroktól mégiscsak a fölös kilók leadásával jár együtt. 'A zsír a kúra során a szó szoros értelmében feloldódik' - írja Stanley Burroughs. A kúrát végzők észre fogják venni, amint ez a testükben végbemegy.A Neera kúra teljesen ártalmatlan a szervezetre. A súlycsökkenés csupán az egész szervezet tisztulásának része, a fölösleges zsírok és más salakanyagok kimosásának eredménye. Ezért nemcsak az alak, hanem a bőr és a haj állaga, az emésztőrendszer hatékonysága is javul. Emellett a Neera méregtelenítés pozitív hatással van közérzetünkre is.

Méregtelenítők, máj és epe tápláló gyógytermékek

Méregtelenítők, máj és epe tápláló gyógytermékek

A VitaminWellness kínálatában gyerekek, idősek, nők és férfiak is számos olyan terméket találnak, melyekkel egészségesebbé és teljesebbé tehetik életüket. Az idegrendszer működését támogató készítmények, az emésztést javító vagy a méregtelenítést, lúgosítást elősegítő étrendkiegészítők kizárólag természetes összetevők révén fejtik ki hatásaikat. A többéves kutatómunka során kifejlesztett termékek tele vannak a szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagokkal, antioxidánsokkal és vitaminokkal, melyekkel vérszegénység, izomsorvadás ellen és a húgyutak védelmében is sokat tehetünk. A dohányzás és az alkoholizmus leküzdésében szintén segítségünkre lesznek a természetes alapú készítmények.

Messe Zsuzsanna

Messe Zsuzsanna

Messe Zsuzsanna többszörös magyar bajnok, testépítő és fitnesz edző Többszörös testépítő és fitness bajnokként jelenleg a Magyar Testépítő és Fitness Szövetség Fitness Szakág szövetségi kapitánya vagyok. Amatőr testépítő és fitness bíró. Személyi edző, életmód tanácsadó. Testnevelési Főiskolán végzett testépítés, fitness és sportedző szakon. Az edzői munkám a hivatásom és az életem. Szerencsésnek mondhatom magam, mert az edzői munkához szükséges tudásomat nem kizárólag könyvekből tanultam meg, hanem mint aktív versenyző, világversenyeken szereztem. Nyugodtan elmondhatom, hogy amit tanítok azt én is végigcsináltam és tudom, hogy nem könnyű. Több, mint 15 év szakmai tapasztalattal, sikeres versenyzői múlttal rendelkező személyi edző vagyok. Sportolói pályafutásom alatt edzőim és mentoraim voltak, akikkel ma is aktív kapcsolatban vagyok: Koós Kata és Lantos Johhny. Néhány gondolat a munkáról, célokról és minden egyébről: A konzultáció ingyenes. Speciális problémák esetén a megfelelő szakemberhez irányítás Indokolt esetben rendszeres orvosi konzultáció Edzésterv felállítása az előzetesen egyeztetett céloknak megfelelően. Táplálkozási tanácsadás, az étrend kontrollálása Segítségnyújtás a tudatos vásárlásban, élelmiszerek ismertetése, receptek. Állandó konzultációs lehetőség telefonon, emailen keresztül

Hirdetés
Miklós Péter

Miklós Péter

Személyi edzés: Miért érdemes személyi edző segítségét igénybe venni? 1. Hogy kihozd magadból a maximumot! 2. Szabályosan végrehajtott edzések elsajátítása, a sérülések elkerülése, a folyamatos fejlődés fenntartása. 3. Egy biztos alap kiépítése, amire a későbbiek folyamán már bátran építhetsz! 4. Reális célkitűzéseid meghatározása és a hozzávezető út megalkotása. A helyes táplálkozás betartása és fontosságának hangsúlyozása. 5. Akaratod és önbizalmad erősítése. 6. Az edzőteremben eltöltött idő hasznosságának fokozása, a holtpont leküzdése, a stagnálás, egy helyben topogás meg- szüntetése, elkerülése. 7. Személyi edzés, hogy megtudd, hogy valójában mire is vagy képes, ha valaki ott áll feletted és figyeli minden mozdulatod, és nem engedi, hogy lazsálj. 8. Hogy egy kemény tréning után átéld nap mint nap, hétről hétre, hónapról hónapra a győzelem mámorát. 9. Ha el szeretnéd érni a képességeid csúcsát, és azt szeretnéd, hogy eredményeid a képességeidhez viszonyítva a legjobbak legyenek. Dönts a személyi edzés mellett, foglalkozz hatékonyan testeddel! Személyi edzés mellett szeretettel várlak masszázs , svédmasszázs szolgáltatásommal is!

Montimed alakformáló szalon

Montimed alakformáló szalon

Az Montimed Vitalis Természetgyógyásazti Centrum Budapest szívében nyújt mínőséges diagnosztikai és terápiás kezeléseket, ötvözve az évezredes keleti hagyományokat, és a legújabb, a NASA laboratóriumaiból származó technológiákat.

Nagy Sándor fitness edző

Nagy Sándor fitness edző

Fitnesz személyi edzőként feladatom, hogy segítsek az ideális testsúly elérésében és megtartásában. Edzéstervet készítek azok számára, akik nem igényelnek személyi edzést. A személyi edzés kialakításánál vagy edzésterv készítésénél figyelembe kell venni, hogy tömegnövelés, szálkásítás, zsírégetés, állóképesség-fejlesztés vagy ezek bizonyos kombinációjával lehet elérni a legmegfelelőbb eredményt. Akik komolyan gondolják, hogy életmódot kell váltaniuk az egészségesebb életstílus reményében, életmód tanácsadással személyre szabottan segítek kialakítani a megfelelő és optimális testmozgásra, táplálkozásra vonatkozó gyakorlati szokásokat.

Néhány diétás módszer

Néhány diétás módszer

Néhány diétás módszer leírása: pl. Hippokratész diéta, Béres Alexandra súlykontroll programja, déltengeri diéta, vércsoport diéta, turbó diéta, Norbi update diéta, 90 napos diéta és az Atkins diétáról olvashatsz az oldalon cikkeket.

Hirdetés
Norbi update

Norbi update

Norbi update módszerével már nagyon sokan fogytak le. Az oldal átfogó útmutatást nyújt neked, ha ezt a fogyókúrás módszert választod. Norbi és Réka segít neked! Kövesd tanácsaikat, és megszabadulsz súlyfeleslegedtől.

Nyirokmasszázs Budafokon

Nyirokmasszázs Budafokon

Vákuumos kezelés: testradírozás, cellulitkrém és olaj felvitele, a has, comb és popsi területének zsírbontása (vagyis a letapadt izmok, lerakódott zsírpárnák fellazítása, illetve a salakanyagok nyirokrendszeren keresztül történő elszállítása). Terhesség, szoptatás, valamint trombózis esetén nem javallt.

Optima orvosi diétaprogram

Optima orvosi diétaprogram

Az OPTIMA orvosi diéta olyan átfogó életmódprogram, melyet dietetikusok fejlesztettek ki. A tartós fogyás hatékony módszere igénybe vehető nemzetközi orvosi központunkban. pl: Zsírleszívás A zsírleszívás ideális megoldást nyújt mindazoknak, akik nem rendelkeznek jelentős súlyfelesleggel, de bizonyos testtájaikon lokális zsírfelesleg mutatkozik, amitől szinte lehetetlen torna vagy fogyókúra által megszabadulni. A zsírleszívás a test bármely részén elvégezhető: toka, felkar, férfi mell, has, csípő, fenék, comb és térd területein. A zsírleszívás nem a fogyókúra alternatív módszere. 2. Mezoterápia a narancsbőr kezelésére és 3. Alakformálás ultrahanggal

Ökovilág-alakformálás

Ökovilág-alakformálás

A szervezetben lerakódott zsírok eltávolítását, a fogyást elősegítő készítmények. Kiváló kiegészítői lehetnek a diétáknak és az edzéseknek. Könnyebben elérhetővé teszik az álomsúlyt, ugyanazzal az erőfeszítéssel több zsírpárnától szabadulhatunk meg miközben a vitaminok pótlásával az egészség megőrzését is segítik.

Paleodiéta

Paleodiéta

Már megint valami új irányzat! Már megint Amerikából. Nem biztos, hogy maradéktalanul el kell fogadni, de elgondolkodni érdemes a paleodiétán. Azon, hogy mitől nem hízott meg az ősember. Paleolitikus étrend Ezek után felmerül a kérdés, hogy mit lehet még enni? Mert hússal, rovarokkal, teknősökkel, kagylóval nem lehet jóllakni. Mindenekelőtt bogyókat, gyümölcsöket - és kisebb arányban zöldségféléket fogyasszunk. A Hayonim Barlangban, Izraelben egy a kétszáz évvel ezelőtt élt ősember életét tanulmányozhatják a turisták. A Nyugat-Galileában található tárlaton nemcsak az ősemberrel, de annak ételeivel is megismerkedhetnek az érdeklődők. A tárlatot az Arizonai Egyetem két tudósa, MacCurdy professzor, a prehisztorikus korok történésze és Mary Stiner zooarcheológus hozta létre. Különböző maradványokból és leletekből megállapították, milyen húsféléket fogyasztott az ősember.

Pécsi kozmetika - Páratlan elegancia

Pécsi kozmetika - Páratlan elegancia

Üzletünk Pécsett 80 nm-en kabin rendszerben működik, mely lehetővé teszi a vendégek teljes nyugalmát. Kabinjainkban egyszerre egy vendéggel foglalkozunk, csend illetve lágy zene mellett végezzük Matis protokoll kezeléseinket. Pécsi üzletünk Matis referencia szalon, mely azt jelenti kizárólag ezzel a prémium kategóriás termékkel dolgozunk a francia cég kezelési metódusaival. Munkánkat a profi kozmetikumok mellett magas színvonalú, csúcs kategóriás gépek segítik.

Perfect Skin

Perfect Skin

Perfect Skin szépségápolás és alakformálás q-frequency , rádiófrekvenciás gép, rádiófrekvenciás kozmetikai gép , rádiófrekvenciás alakformálás , rádiófrekvenciás kezelések , alakformáló kezelések , ultrahangos kezelések , rádiófrekvenciás fogyasztás , rádiófrekvenciás zsírbontás , ultrahangos fogyasztás , ultrahangos zsírbontás Wellness és szépségápolási kezelések, szőrtelenítés, alakformálás, Q Freqvency kezelések, véranalízis (AMP), egészségmegörző program, testkezelések, Köszöntjük weboldalunkon

Peyer Zoltán

Peyer Zoltán

Peyer Zoltán személyi edző vagyok. Személyi edzőként azt tartom a legfontosabbnak, hogy a mai rohanó világunkban a teljesítménykényszer, az állandó stressz és környezeti ártalmak romboló hatását az életmód átalakításával csökkentsük. Az életminőségben bekövetkezett negatív változásokat helyreállítsuk és sikeres, kiegyensúlyozott harmonikus életvitelt alakítsunk ki. A rendszeres sportolás és helyes táplálkozás hatására bekövetkező fizikai változások visszahatnak a belső, lelki állapotodra is nő az önbizalmad, magabiztosabb, kitartóbb és boldogabb leszel.

Tuti menü