Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alak-formálás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Miklós - Power [11. oldal]
részletek »

Alak-formálás képes leírás: Miklós - Power [11. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: alakformalas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 233 db
Miklós Péter

Miklós Péter

Személyi edzés: Miért érdemes személyi edző segítségét igénybe venni? 1. Hogy kihozd magadból a maximumot! 2. Szabályosan végrehajtott edzések elsajátítása, a sérülések elkerülése, a folyamatos fejlődés fenntartása. 3. Egy biztos alap kiépítése, amire a későbbiek folyamán már bátran építhetsz! 4. Reális célkitűzéseid meghatározása és a hozzávezető út megalkotása. A helyes táplálkozás betartása és fontosságának hangsúlyozása. 5. Akaratod és önbizalmad erősítése. 6. Az edzőteremben eltöltött idő hasznosságának fokozása, a holtpont leküzdése, a stagnálás, egy helyben topogás meg- szüntetése, elkerülése. 7. Személyi edzés, hogy megtudd, hogy valójában mire is vagy képes, ha valaki ott áll feletted és figyeli minden mozdulatod, és nem engedi, hogy lazsálj. 8. Hogy egy kemény tréning után átéld nap mint nap, hétről hétre, hónapról hónapra a győzelem mámorát. 9. Ha el szeretnéd érni a képességeid csúcsát, és azt szeretnéd, hogy eredményeid a képességeidhez viszonyítva a legjobbak legyenek. Dönts a személyi edzés mellett, foglalkozz hatékonyan testeddel! Személyi edzés mellett szeretettel várlak masszázs , svédmasszázs szolgáltatásommal is!

Montimed alakformáló szalon

Montimed alakformáló szalon

Az Montimed Vitalis Természetgyógyásazti Centrum Budapest szívében nyújt mínőséges diagnosztikai és terápiás kezeléseket, ötvözve az évezredes keleti hagyományokat, és a legújabb, a NASA laboratóriumaiból származó technológiákat.

Nagy Sándor fitness edző

Nagy Sándor fitness edző

Fitnesz személyi edzőként feladatom, hogy segítsek az ideális testsúly elérésében és megtartásában. Edzéstervet készítek azok számára, akik nem igényelnek személyi edzést. A személyi edzés kialakításánál vagy edzésterv készítésénél figyelembe kell venni, hogy tömegnövelés, szálkásítás, zsírégetés, állóképesség-fejlesztés vagy ezek bizonyos kombinációjával lehet elérni a legmegfelelőbb eredményt. Akik komolyan gondolják, hogy életmódot kell váltaniuk az egészségesebb életstílus reményében, életmód tanácsadással személyre szabottan segítek kialakítani a megfelelő és optimális testmozgásra, táplálkozásra vonatkozó gyakorlati szokásokat.

Testépítés, Body building magazin hírek
Mit tanított nekem az edzőterem? Merengés a múltról.
Mit tanított nekem az edzőterem?... Edzőtermi kalandom kezdeti perceiben felvilágosítottak róla, hogy van öltöző és általában nem szokás a római padok mellett átöltözni. Rögtön azt követően, hogy felfedeztem azt a helyet, ahol illik sportfelszerelést magadra aggatni, szembesültem egy másik ténnyel. A "nagy öregek" nem kimondottan szégyenlősek és szívesen mesélnek a testépítés aranykoráról, akkor...
Éhezés nélküli súlyvesztéshez. Személyi edző tanácsai.
Éhezés nélküli súlyvesztéshez.... Semmi kalóriaszámolás, semmi diéta. Ezeknél sokkal egyszerűbb tanácsaink vannak!...
Miért híznak meg másképp a nők és a férfiak?
Miért híznak meg másképp a nők és a... Látott már kövér, vagy éppen elhízásnak induló embert? Most tényleg nem arra...
Néhány diétás módszer

Néhány diétás módszer

Néhány diétás módszer leírása: pl. Hippokratész diéta, Béres Alexandra súlykontroll programja, déltengeri diéta, vércsoport diéta, turbó diéta, Norbi update diéta, 90 napos diéta és az Atkins diétáról olvashatsz az oldalon cikkeket.

Norbi update

Norbi update

Norbi update módszerével már nagyon sokan fogytak le. Az oldal átfogó útmutatást nyújt neked, ha ezt a fogyókúrás módszert választod. Norbi és Réka segít neked! Kövesd tanácsaikat, és megszabadulsz súlyfeleslegedtől.

Nyirokmasszázs Budafokon

Nyirokmasszázs Budafokon

Vákuumos kezelés: testradírozás, cellulitkrém és olaj felvitele, a has, comb és popsi területének zsírbontása (vagyis a letapadt izmok, lerakódott zsírpárnák fellazítása, illetve a salakanyagok nyirokrendszeren keresztül történő elszállítása). Terhesség, szoptatás, valamint trombózis esetén nem javallt.

Optima orvosi diétaprogram

Optima orvosi diétaprogram

Az OPTIMA orvosi diéta olyan átfogó életmódprogram, melyet dietetikusok fejlesztettek ki. A tartós fogyás hatékony módszere igénybe vehető nemzetközi orvosi központunkban. pl: Zsírleszívás A zsírleszívás ideális megoldást nyújt mindazoknak, akik nem rendelkeznek jelentős súlyfelesleggel, de bizonyos testtájaikon lokális zsírfelesleg mutatkozik, amitől szinte lehetetlen torna vagy fogyókúra által megszabadulni. A zsírleszívás a test bármely részén elvégezhető: toka, felkar, férfi mell, has, csípő, fenék, comb és térd területein. A zsírleszívás nem a fogyókúra alternatív módszere. 2. Mezoterápia a narancsbőr kezelésére és 3. Alakformálás ultrahanggal

Ökovilág-alakformálás

Ökovilág-alakformálás

A szervezetben lerakódott zsírok eltávolítását, a fogyást elősegítő készítmények. Kiváló kiegészítői lehetnek a diétáknak és az edzéseknek. Könnyebben elérhetővé teszik az álomsúlyt, ugyanazzal az erőfeszítéssel több zsírpárnától szabadulhatunk meg miközben a vitaminok pótlásával az egészség megőrzését is segítik.

Paleodiéta

Paleodiéta

Már megint valami új irányzat! Már megint Amerikából. Nem biztos, hogy maradéktalanul el kell fogadni, de elgondolkodni érdemes a paleodiétán. Azon, hogy mitől nem hízott meg az ősember. Paleolitikus étrend Ezek után felmerül a kérdés, hogy mit lehet még enni? Mert hússal, rovarokkal, teknősökkel, kagylóval nem lehet jóllakni. Mindenekelőtt bogyókat, gyümölcsöket - és kisebb arányban zöldségféléket fogyasszunk. A Hayonim Barlangban, Izraelben egy a kétszáz évvel ezelőtt élt ősember életét tanulmányozhatják a turisták. A Nyugat-Galileában található tárlaton nemcsak az ősemberrel, de annak ételeivel is megismerkedhetnek az érdeklődők. A tárlatot az Arizonai Egyetem két tudósa, MacCurdy professzor, a prehisztorikus korok történésze és Mary Stiner zooarcheológus hozta létre. Különböző maradványokból és leletekből megállapították, milyen húsféléket fogyasztott az ősember.

Hirdetés
Pécsi kozmetika - Páratlan elegancia

Pécsi kozmetika - Páratlan elegancia

Üzletünk Pécsett 80 nm-en kabin rendszerben működik, mely lehetővé teszi a vendégek teljes nyugalmát. Kabinjainkban egyszerre egy vendéggel foglalkozunk, csend illetve lágy zene mellett végezzük Matis protokoll kezeléseinket. Pécsi üzletünk Matis referencia szalon, mely azt jelenti kizárólag ezzel a prémium kategóriás termékkel dolgozunk a francia cég kezelési metódusaival. Munkánkat a profi kozmetikumok mellett magas színvonalú, csúcs kategóriás gépek segítik.

Perfect Skin

Perfect Skin

Perfect Skin szépségápolás és alakformálás q-frequency , rádiófrekvenciás gép, rádiófrekvenciás kozmetikai gép , rádiófrekvenciás alakformálás , rádiófrekvenciás kezelések , alakformáló kezelések , ultrahangos kezelések , rádiófrekvenciás fogyasztás , rádiófrekvenciás zsírbontás , ultrahangos fogyasztás , ultrahangos zsírbontás Wellness és szépségápolási kezelések, szőrtelenítés, alakformálás, Q Freqvency kezelések, véranalízis (AMP), egészségmegörző program, testkezelések, Köszöntjük weboldalunkon

Peyer Zoltán

Peyer Zoltán

Peyer Zoltán személyi edző vagyok. Személyi edzőként azt tartom a legfontosabbnak, hogy a mai rohanó világunkban a teljesítménykényszer, az állandó stressz és környezeti ártalmak romboló hatását az életmód átalakításával csökkentsük. Az életminőségben bekövetkezett negatív változásokat helyreállítsuk és sikeres, kiegyensúlyozott harmonikus életvitelt alakítsunk ki. A rendszeres sportolás és helyes táplálkozás hatására bekövetkező fizikai változások visszahatnak a belső, lelki állapotodra is nő az önbizalmad, magabiztosabb, kitartóbb és boldogabb leszel.

Physiomins: a tartós fogyásért!

Physiomins: a tartós fogyásért!

Physiomins Fogyasztó szalon: a karcsú alakért és a feszes bőrért! A fogyás megerőltető koplalás és intenzív torna nélkül is lehetséges! Physiomins fogyasztóprogrammal garantált a fogyás: egy hónap alatt akár 6 kilót is leadhat! A forradalmi Physiomins módszer bárkinek a segítségére lehet, aki gyors és hatékony fogyásra vágyik! Ingyenes állapotfelméréssel várjuk Physiomins Francia Fogyasztóközpontunkban, mert a tartós és egészséges fogyás az Ön számára is elérhető!

Pilates Kuckó XIII.

Pilates Kuckó XIII.

Fáj a hátad, derekad? Féloldalas a testtartásod? Hiányzik a sport, de fájnak az ízületeid? Viszolyogsz edzőterembe járni vagy ugrabugrálni a step padon? Vagy egyszerűen csak feszült vagy, megviselnek a hétköznapok? Ugye, milyen jó lenne, ha az ülőmunka során elgyengült izmok helyett szép, hosszú, szálkás izomzatot sikerülne magadra ?varázsolni?? Ha nyugdíjas éveidben is mozgékony maradnál miközben az unokák után rohangálsz? A pilates megunhatatlan, mert a pilates eszközökkel garantált a változatos pilates óra. A Pilates Kuckó egy olyan pilates stúdió, ahol a pilates oktató odafigyel egyéni igényeidre. A fitnesz termi tömeg helyett a kiscsoportos órákon személyre szóló figyelmet tudunk adni vendégeinknek. A pilates kezdőknek ajánljuk egyéni óráinkat, ahol a pilates oktató maximálisan csak rád figyel, így könnyebben sajátítod el a pilates alapelveit. ÚJ! Kismama jóga és Kismama pilates óra és TRX edzés Pilates Budapest 13. kerület

Pilates torna

Pilates torna

A Pilates torna segít az ideális testsúly elérésében. Javítja a testtartást és hajlékonyságot, rugalmas gerincet biztosít Mindannyian arról álmodunk, hogy csinosak, karcsúak legyünk, "jól nézzünk ki". A jó alak elérését sulykolják belénk a reklámok is, hiszen a hirdetésekben minden sikeres nő és férfi karcsú. Így vált a fogyókúrázás manapság teljesen elterjedt, mindennapos dologgá. Van aki egyoldalúan táplálkozik, mások böjtölnek és sokan edzőtermekben akarják leadni a fölös kilókat. Ám a fogyókúrázás szenvedéllyé is válhat. Súlyosabb eset, amikor valaki gyakran váltogatja a normális és fogyókúrás táplálkozást. Ilyenkor jönnek a táplálkozási zavarok, és ilyenkor jelentkezik a jo-jo effektus. Vagyis amit leadtunk a súlyunkból, az bizony hamar visszajön és kezdhetünk mindent elölről. Egyetlen diéta sem lehet elég hatékony mozgás nélkül. A rendszeres testmozgás során megszabadulunk felesleges zsírpárnáinktól, edződnek izmaink, valamint javul szívünk és keringési rendszerünk állóképessége. Sőt! Hosszútávon akkor érhetünk el jó eredményt, ha sikerül megtalálnunk az egyensúlyt: a mozgás és a táplálkozás harmóniáját.

Plasztikai sebészet Budán

Plasztikai sebészet Budán

Nagyobb kéne, megereszkedett? Eláll a fül, már nem elég feszes a szemhéj? A TopForma Magyarország egyik legszínvonalasabb plasztikai sebészettel foglalkozó magánintézményeként szeretettel várja a mellplasztika, mellnagyobbítás, fülplasztika és szemhéjplasztika iránt érdeklődőket. 15 év tapasztalatával és kifogástalan szakértelemmel a hátunk mögött, mégis barátságos árakkal ösztönözzük arra a szépülni vágyókat, hogy álmukat végre ők is valóra váltsák. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon, és induljon el az elégedettséghez vezető úton!

Power Plate edzések

Power Plate edzések

A Power Plate egy fitnesz eszköz, ami másodpercenként 25-50 izom-összehúzódást okoz testünkben, amivel irdatlan mennyiségű energiát szabadítunk fel testünkben minimális energia befektetéssel. Hatását nem csak akkor fejti ki, mikor aktívan edzünk a gépen elhelyezkedve, hanem a terhelés megszűntével is építi az izmokat, akár más sportokat meghaladó mértékben is. Nem utolsó sorban az edzések során jelen van egy kellemes masszázs érzés, javítja keringési rendszerünk teljesítményét, ezáltal segít megszabadulni a lerakódásoktól, s eközben feszesebbé teszi bőrünket.

Tuti menü