Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Súlyzó és kardió képes leírás - Alak-formálás.tlap.hu
részletek »

Súlyzó és kardió - Alak-formálás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alakformalas.tlap.hu » Súlyzó és kardió
Keresés
Találatok száma - 6 db
A hormonok és a súlyzós edzés

A hormonok és a súlyzós edzés

A testépítősport, ezen belül is a táplálékkiegészítés és a gyógyszeres kiegészítés a legmodernebb tudományos kutatási eredmények mellett, az ún. anekdotikus megfigyelések egész sorára is támaszkodik. Sok esetben megelőzve a kutatásokat, vagy előre jelezve új, rövidesen felemelkedő trendeket új kutatási területeken. Közismert a testépítők számára, hogy edzés után ún. inzulincsúcsot szükséges elérni, az optimálisnak tartott fejlődés érdekében. Ezzel a stratégiával javítják a regenerálódást, növelik a fehérjeszintézist és az izomszövetet növekedésre késztetik. Az inzulincsúcs elérésének legelterjedtebb módja az egyszerű szénhidrát fogyasztása, mely különleges körülmények között rendkívüli sikerrel jár.

A kardió, vagyis aerob edzés

A kardió, vagyis aerob edzés

A kardio-, vagy más néven aerob edzés általában olyan mozgásformát takar, amely a testet összetett módon megmozgató, magas pulzusszámon hosszú ideig végzett gyakorlatokból áll. Miért jó ez? Az erősítő és a nyújtó edzéshez hasonlóan a kardioedzés is igen fontos szerepet játszik az egészség és az edzettség elérésében. Hiába tudják sokan, hogy segítségével kiválóan karbantartható a testsúly, az elhízottak száma mégis világszerte folyamatosan nő. Vannak természetesen olyan helyzetek, amikor - kiváltképp, ha intenzív - nem alkalmazható. Azok, akiknél fennáll bizonyos betegségek kialakulásának kockázata, vagy akiknél ilyen betegségeket korábban diagnosztizáltak, mindenképpen kérjenek orvosi véleményt az edzés megkezdése előtt.

Egyenletes intenzitású kardió

Egyenletes intenzitású kardió

Az utóbbi években meglehetősen erősen népszerűsítésre került az intervallum edzés koncepciója, miközben nagy visszarendeződés történt a zsírégetésre használt hagyományosabb aerob edzésformák területén. Nem nehéz olyan véleményekkel találkozni, amelyek szerint az alacsony intenzitású aerob edzés haszontalan a zsírégetésre, csak izmot vesztesz tőle és mindenkinek intervallum edzést kellene végeznie. Azt is láttam már leírva, hogy az aerobtól éppenséggel zsírosabb leszel, megterheled a mellékvesédet, és ehhez hasonló elképesztő kijelentéseket.

Testépítés, Body building magazin hírek
Mit tanított nekem az edzőterem? Merengés a múltról.
Mit tanított nekem az edzőterem?... Edzőtermi kalandom kezdeti perceiben felvilágosítottak róla, hogy van öltöző és általában nem szokás a római padok mellett átöltözni. Rögtön azt követően, hogy felfedeztem azt a helyet, ahol illik sportfelszerelést magadra aggatni, szembesültem egy másik ténnyel. A "nagy öregek" nem kimondottan szégyenlősek és szívesen mesélnek a testépítés aranykoráról, akkor...
Éhezés nélküli súlyvesztéshez. Személyi edző tanácsai.
Éhezés nélküli súlyvesztéshez.... Semmi kalóriaszámolás, semmi diéta. Ezeknél sokkal egyszerűbb tanácsaink vannak!...
Miért híznak meg másképp a nők és a férfiak?
Miért híznak meg másképp a nők és a... Látott már kövér, vagy éppen elhízásnak induló embert? Most tényleg nem arra...
Használt kardiogép, kondigép a Cardioplaza-tól

Használt kardiogép, kondigép a Cardioplaza-tól

Nem vagy megelégedve alakoddal? Edzeni szeretnél, de nem szívesen mész konditerembe? Szerezz be egy használt, de kiváló állapotban lévő, profi kondigépet vagy kardiogépet az eredeti ár töredékéért. Segítünk a választásban. Minőségi futópadok, szobakerékpárok, taposógépek, elliptikus futógépek, spinning kerékpárok és különböző erőgépek otthonra vagy stúdióba. A szállítást is ránk bízhatod.

Igazi zsírégetés, kardioedzés ABC

Igazi zsírégetés, kardioedzés ABC

Manapság egyre több edzésfajta közül választhatunk, nem is csoda, hogy néha nehéznek tűnik a nekünk való edzés kiválasztása. A fogyás, zsírégetés egyik legjobb módja a kardioedzés, de ezt sem érdemes, sőt nem is szabad elkezdeni csak úgy, átgondolatlanul. Sokan mennek el fellelkesedve a legközelebbi fitneszterembe, hogy most aztán megváltoztatják életüket, lefogynak, megerősödnek, sportolóhoz illő állóképességet építenek, és megszabadulnak testük felesleges zsírszázalékától. A kardioedzést viszont épp úgy meg kell tervezni, mint egy erősítő edzést, hiszen nem elég csak felpattanni az éppen szabadon maradt gépre, mert egy idő után vagy a túlterheltség, vagy az eredménytelenség veszi el kedvünket. És akkor még nem is beszéltünk a sérülésveszélyről!

Insportline Hungary

Insportline Hungary

Sporteszközök és kiegészítők széles és nagy választékával állunk vásárlóink rendelkezésére! Minden ami a sporthoz és fitnesshez szükséges nállunk megtalálható! Gördeszkák, edzőgépek, jégkorcsolyák, görkorcsolyák, védőfelszerelések, sí-, túrabotok,evezőgépek,fitness labdák,labdák,étrendkiegészítők,futópado k,elipszistrénerek, súlyzók,szobakerékpárok,trambulinok,sísz emüvegek,rollerek,kerékpárok, testvédők,elektronikus céltáblák,tenisz és squash eszközök,sportszámítógépek, mérők,evezőgépek,sí és snowboard sisakok, edzőgépek, tornyok, padok, bukósisakok,motoros kesztyűk, motoros testvédők!Webshopunk és üzletünk örömmel áll rendelkezésére!

Tuti menü