Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Személyi edzők képes leírás - Alak-formálás.tlap.hu
részletek »

Személyi edzők - Alak-formálás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alakformalas.tlap.hu » Személyi edzők
Keresés
Találatok száma - 15 db
Aigner Norbert

Aigner Norbert

"Ami a célodhoz vezet edzés, azt végigcsináljuk, és közös kemény munkával GARANTÁLOM A SIKERT!!!" Miért jó személyi edzővel edzeni? Azért hogy a lehető leggyorsabban, legteljesebben elérjük a célunkat: mindezt szakszerűen, egészségünk megőrzésével, fejlesztésével, a sportsérülések elkerülésével végezzük. Ami pluszt adok az edzésedhez: sportszakmai felkészültséget, edzéstapasztalatot, a motiválást, a változatos edzés lehetőségét. Kinek tudok segíteni a lefogyásban, egészségük visszanyerésében, Fittebbé válásában? Minden sportot kezdőnek, sportolni szerető embernek Ülőmunkát végzőknek Túlsúlyosoknak Cukorbetegeknek Gyerekeknek Kismamáknak Sportsérülteknek (Térd és derékfájás) a rehabilitációban

Bödő Csilla fitness edző

Bödő Csilla fitness edző

Bödő Csillának hívnak. A versenysport után kezdtem bele a fitnesz órák vezetésébe. Nagy kihívás megmozgatni több száz embert hetente, akik kikapcsolódni, erősíteni, fogyni szeretnének. Spinracing, kick-box aerobik, köredzés, wellbox!

Farkasdi Edina

Farkasdi Edina

Üdvözlöm! Farkasdi Edina vagyok, személyi edző, diplomás dietetikus és egészségszakértő. A mindennapi jó közérzet, az egészséges életmód eléréséhez a rendszeres,egyénre szabott testedzés mellett nem hiányozhat az egészségmegőrző, tudatos táplálkozás sem. Ennek megvalósításához nyújtok segítséget dietetikusként és személyi edzőként egy magas színvonalú életmódprogram kialakításával, figyelembe véve személyes céljait, adottságait. Szolgáltatásaim Személyi edzés Edzés edzőteremben Saját otthonában Szabadtéri gyalogló/futó edzések Étrend tervezés Egyénre szabott étrend összeállítása Magánemberek részére Sportolók részére Étlap elemzés és készítés Wellness hotelek és éttermek részére Házhozszállító cégek részére Szakértői tevékenység élelmiszeripari cégek részére sajtó dietetika/sport rovata részére szakácskönyv készítők, kiadók részére

Testépítés, Body building magazin hírek
A fogyókúrán túl: miért és hogyan kezdjünk bele nőként az erősítésbe.
A fogyókúrán túl: miért és hogyan... Szerintem, ha valaki komolyabban belecsap ebbe az életmódba, előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor izmosabb akar lenni. Különösen így van ez egy-egy keményebb diéta után, amikor akarva-akaratlanul az elfogyó centik nem csak testzsírból, hanem izomból is származnak… ismerős? Gyengébbek leszünk és fáradékonyabbak, lassul az anyagcserénk és a szinten tartáshoz...
Fogyással kapcsolatos tévhitek!
Fogyással kapcsolatos tévhitek! Fogyni legtöbbször a külsőnk miatt szeretnénk – a lehető leggyorsabban és...
10 indok, hogy miért eddz!
10 indok, hogy miért eddz! A naponta végzett edzéstől erősebbnek fogod érezni magad. Valójában ténylegesen...
Hazadi Judit Nóra

Hazadi Judit Nóra

Hazadi Judit Nóra vagyok. Az AFPA Europe Wellness Academy-n szereztem a diplomámat személyi edzőként. Az életemnek nagymértékben része a wellness-fitness. Tapasztalom a egészséges életmód remek előnyeit, ezért szeretném, ha a tudásommal, ösztönzésemmel segíteni tudnék mindenkinek, aki szeretne változtatni az életmódján, akiknek vannak céljaik, viszont nem tudják, hogy hogyan kezdjenek hozzá, illetve tévhitekben élnek, mint pl.: az a rengeteg káros, divatos diéta, stb. Én is edzővel kezdtem el edzeni, akinek köszönhetem, hogy ma itt tartok. Hiszem és tudom azt, hogy együtt könnyebb, amit pedig ígérhetek, az egy új, önbizalommal teli, egészséges élet. Csak ki kell tűzni egy vagy több célt, ezt követően én a segítségetekre leszek.

Jakabffy Zsófia

Jakabffy Zsófia

Ha elhatároztad magad az edzésre, először küldj egy emailt , vagy töltsd ki a kérdőívet. Az első, ingyenes konzultáció alkalmával elmondod a céljaidat és együtt kitöltünk egy fittségi tesztet. A következő lépés az, hogy felmérjük a kondíciódat, ami egyrészt szükséges az edzésterv elkészítéséhez, másrészt később te is láthatod a fejlődés mértékét. Kapsz egy személyre szabott edzéstervet és táplálkozási útmutatót, amely egy mezociklusra (6 hét) szól. Ezután igény szerint a következők a lehetőségek: 1. edzéseidet én vezetem le; 2. egyedül edzel az általam adott edzésterv alapján, edzőteremben vagy otthon; 3. egyedül edzel, de időnként találkozunk a fejlődés és az edzésterv kontrollálása végett; 4. szabadtéri (outdoor) foglalkozások pulzuskontrollal (állóképességi- és zsírégető edzés): power walking, nordic walking.

Lugosi Dóra

Lugosi Dóra

Személyi edző feladata, hogy segítsen, akár izomépítés, fogyókúra vagy táplálkozási tanácsadás esetén. .hogy miben hiszek? Hiszek a természetes életmódban: az egyszerű, natúr ételek tiszta energiájában, a mozgás örömében, az optimizmus nehézségeket legyőző erejében. Hiszek abban, hogy igenis van ráhatásunk a sorsunkra, és arra, hogy milyen életminőséget választunk magunknak. Hiszek abban, hogy a mai fogyasztói társadalomban, a gyors, felfokozott, pénzért vehető élvezetek világában is van egy út, ami a boldogsághoz, a testi-lelki harmóniához vezet. Ezt az útkeresést ismerheted meg a könyvemen keresztül. Remélem, ha elolvasod, talán egy kicsit segít a Te saját utad megtalálásában! Táplálkozási tanácsadás, izomépítés, fogyókúra.

Magyari Ildikó

Magyari Ildikó

Bárkinek szívesen segítek, aki súlyproblémákkal küzd, elégedetlen az alakjával, fogyni, vagy izmosodni szeretne szakember segítségével. Magyari Ildikó IFAA Személyi Edző, Aerobik Oktató, Pilates Oktató, Életmód Tanácsadó és Testegyensúly Preventív Gerinctréner Budapesten több teremben vállalok személyi edzést! Aerobik oktatás az Ön otthonában is! Igény szerint alakformáló, zsírégető óra, köredzés, gerinctorna! Friss levegőre és testmozgásra vágysz? Akkor Neked való a power walking! Egyaránt vállalok egyéni és csoportos edzéseket a Margitszigeten! Fáj a hátad? Elgyengültek hátizmaid? Rossz a testtartásod? Szeretnéd gerinced egészségét megőrizni? Akkor próbáld ki a gerinctornát! A gerincbetegségek megelőzésének egyik legjobb módszere a speciálisan, célirányosan végzett gerincfitness. Tudtad, hogy rendszeres testedzés hatására a szív edzettebbé válik, megerősödik a bal kamrájának izomzata, ezáltal több vért képes a vérkeringésbe pumpálni. (Edzésterv típusok/Állóképesség fejlesztése) Felgyorsul az anyagcsere. A megnövekedett oxigénellátás hozzájárul a tápanyagok gyorsabb elégetéséhez, vagyis több kalóriát használunk fel. Ez az oka annak, hogy gyorsabban lefogyunk, ha a fogyókúra alatt testedzést is végzünk. Fokozódik a méregtelenítés, gyorsul a salakanyagok elszállítása.

Messe Zsuzsanna

Messe Zsuzsanna

Messe Zsuzsanna többszörös magyar bajnok, testépítő és fitnesz edző Többszörös testépítő és fitness bajnokként jelenleg a Magyar Testépítő és Fitness Szövetség Fitness Szakág szövetségi kapitánya vagyok. Amatőr testépítő és fitness bíró. Személyi edző, életmód tanácsadó. Testnevelési Főiskolán végzett testépítés, fitness és sportedző szakon. Az edzői munkám a hivatásom és az életem. Szerencsésnek mondhatom magam, mert az edzői munkához szükséges tudásomat nem kizárólag könyvekből tanultam meg, hanem mint aktív versenyző, világversenyeken szereztem. Nyugodtan elmondhatom, hogy amit tanítok azt én is végigcsináltam és tudom, hogy nem könnyű. Több, mint 15 év szakmai tapasztalattal, sikeres versenyzői múlttal rendelkező személyi edző vagyok. Sportolói pályafutásom alatt edzőim és mentoraim voltak, akikkel ma is aktív kapcsolatban vagyok: Koós Kata és Lantos Johhny. Néhány gondolat a munkáról, célokról és minden egyébről: A konzultáció ingyenes. Speciális problémák esetén a megfelelő szakemberhez irányítás Indokolt esetben rendszeres orvosi konzultáció Edzésterv felállítása az előzetesen egyeztetett céloknak megfelelően. Táplálkozási tanácsadás, az étrend kontrollálása Segítségnyújtás a tudatos vásárlásban, élelmiszerek ismertetése, receptek. Állandó konzultációs lehetőség telefonon, emailen keresztül

Miklós Péter

Miklós Péter

Személyi edzés: Miért érdemes személyi edző segítségét igénybe venni? 1. Hogy kihozd magadból a maximumot! 2. Szabályosan végrehajtott edzések elsajátítása, a sérülések elkerülése, a folyamatos fejlődés fenntartása. 3. Egy biztos alap kiépítése, amire a későbbiek folyamán már bátran építhetsz! 4. Reális célkitűzéseid meghatározása és a hozzávezető út megalkotása. A helyes táplálkozás betartása és fontosságának hangsúlyozása. 5. Akaratod és önbizalmad erősítése. 6. Az edzőteremben eltöltött idő hasznosságának fokozása, a holtpont leküzdése, a stagnálás, egy helyben topogás meg- szüntetése, elkerülése. 7. Személyi edzés, hogy megtudd, hogy valójában mire is vagy képes, ha valaki ott áll feletted és figyeli minden mozdulatod, és nem engedi, hogy lazsálj. 8. Hogy egy kemény tréning után átéld nap mint nap, hétről hétre, hónapról hónapra a győzelem mámorát. 9. Ha el szeretnéd érni a képességeid csúcsát, és azt szeretnéd, hogy eredményeid a képességeidhez viszonyítva a legjobbak legyenek. Dönts a személyi edzés mellett, foglalkozz hatékonyan testeddel! Személyi edzés mellett szeretettel várlak masszázs , svédmasszázs szolgáltatásommal is!

Hirdetés
Nagy Sándor fitness edző

Nagy Sándor fitness edző

Fitnesz személyi edzőként feladatom, hogy segítsek az ideális testsúly elérésében és megtartásában. Edzéstervet készítek azok számára, akik nem igényelnek személyi edzést. A személyi edzés kialakításánál vagy edzésterv készítésénél figyelembe kell venni, hogy tömegnövelés, szálkásítás, zsírégetés, állóképesség-fejlesztés vagy ezek bizonyos kombinációjával lehet elérni a legmegfelelőbb eredményt. Akik komolyan gondolják, hogy életmódot kell váltaniuk az egészségesebb életstílus reményében, életmód tanácsadással személyre szabottan segítek kialakítani a megfelelő és optimális testmozgásra, táplálkozásra vonatkozó gyakorlati szokásokat.

Peyer Zoltán

Peyer Zoltán

Peyer Zoltán személyi edző vagyok. Személyi edzőként azt tartom a legfontosabbnak, hogy a mai rohanó világunkban a teljesítménykényszer, az állandó stressz és környezeti ártalmak romboló hatását az életmód átalakításával csökkentsük. Az életminőségben bekövetkezett negatív változásokat helyreállítsuk és sikeres, kiegyensúlyozott harmonikus életvitelt alakítsunk ki. A rendszeres sportolás és helyes táplálkozás hatására bekövetkező fizikai változások visszahatnak a belső, lelki állapotodra is nő az önbizalmad, magabiztosabb, kitartóbb és boldogabb leszel.

Rusznák Csilla

Rusznák Csilla

Nem vagy teljes mértékben elégedett a testeddel? Ha változtatni szeretnél az alakodon a megfelelő étkezés mellett a rendszeres sport, testmozgás is nélkülözhetetlen. Az edzőtermi gyakorlatok komplex módon és hatékonyan képesek fejleszteni a tested, ám nem mindegy, hogyan fogsz neki és milyen módon, intenzitással, rendszerességgel végzed a gyakorlatokat. Mint minden sport, edzés, ez is felkészülést és folyamatos odafigyelést kíván. Az, hogy az utad mennyire lesz rögös, sok mindentől függ. Szeretnéd visszaszerezni a régi formád? Az esküvődre készülsz? Izmosabb testre vágysz? Versenyezni szeretnél? Gondolom sejted, hogy mindegyik más energia befektetést kíván meg Tőled. Velem azonban sok fáradságot megspórolhatsz. Nem feltétlenül kell a saját károdon tanulnod. Sok elvesztegetett időtől és kellemetlenségtől megkímélheted magad! Az információ mennyisége az edzés, a helyes táplálkozás témájáról óriási. Ha laikusként szeretnéd megtalálni az "igazit", az akár hosszú hónapokba is telhet! Egy jó személyi edző rendelkezik a megfelelő tudással és rálátással, így segíthet Neked eligazodni. Majd hétfőn kezded? Akkor ma van hétfő! A személyi edzés során csupa jó dolog vár Rád! Ha elhatároztad magad, várlak szeretettel és segítelek az utadon! Rusznák Csilla, személyi edző

Személyi edző

Személyi edző

Te is a tökéletes alakra vágysz? Ha nem tudod még milyen sport illik leginkább hozzád, akkor kérd ki a személyi edzők véleményét. Fizikai erőnléted és testi adottságaidhoz mérten szakszerűen elkészített edzéstervvel, megfelelő tápanyag bevitel mellett te is biztosan eléred céljaidat. Legyen az bármilyen sport, női, vagy férfi, legyen az vízi, vagy szárazföldi egyszóval bármi, amihez kedved van, a személyi edzők elérhetőségét könnyen megtalálod. Gyere és nézd meg, milyen sportágak személyi edzői vannak a városodban.

Sziszka Training

Sziszka Training

Légy olyan, amilyen lenni szeretnél, Szilágyi Péter személyi edző segítségével, aki segít, akár tömegnövelésről, vagy fogyókúráról, alakformálásról van szó. Sok éve foglalkozik a testépítés minden részével, így biztos segítséget tud nyújtani számodra! Budapesten a XIV. kerületben találkozhatsz vele személyesen előzetes egyeztetés után, és megkezdődhet az átváltozás! Küzdd le korlátaidat, és válaszd a tartós és hosszútávú változást, amivel nemcsak sokkal jobban érezheted magad a bőrödben, de sokkal fittebb és kitartóbb lehetsz a mindennapokban. Látogasd meg internetes oldalát a részletes információkért és elérhetőségeiért, és legyél, aki lenni szeretnél!

Zibrinyi Gergely

Zibrinyi Gergely

Üdvözlöm a Gergősport hivatalos oldalán! Az Ön személyi edzője Zibrinyi Gergely, segítek, hogy olyan alakra, formára tegyen szert amilyenről mindig is álmodott. Forduljon hozzám nyugodtan, ha izmosodni, tömegnövelni, szálkásítani, fogyni vagy csak simán fitten, formábban akar maradni a hétköznapokban. Az egészséges test, izomzat kihat az egész életére, egészségre, energiára, lendületre, szexuális életre, regenerálódásra vagyis az öregedés lassítására, tehát a teljes közérzetre... ...és én segítek Önnek! Témakörök: személyiedző, edző, edzés, sport, fittnesz, testedzés, testépítés, alakformálás, zsírégetés, izomtömeg-növelés.

Tuti menü